Menu

Buren Helpen Buren

X-preszo Ministries is een jonge kerk die als doel heeft om er niet voor haarzelf te zijn, maar om er te zijn voor de mensen in haar omgeving. Wij willen een betrokken kerk zijn. We hebben onszelf tot doel gesteld om via onze persoonlijke betrekking met Jezus Christus levens van mensen te zien veranderen, wanneer wij een relatie met hen aangaan. Daarbij betrekken wij graag alle mensen om ons heen ongeacht herkomst, sociale status of geloofsovertuiging.

X-preszo Ministries heeft sinds enkele jaren het project Buren helpen Buren. Dat betekent dat op zaterdag tussen 13.15 en 14.15 uur boodschappentassen worden uitgedeeld aan mensen die het benodigd hebben en daarin zelf niet of niet goed kunnen voorzien. Deze boodschappen worden bij eengebracht doormiddel van financiele giften, dan wel goederen die gedoneerd worden door bedrijven of die bijeen worden gebracht door donateurs van het project.

X-preszo Ministries in de buurt, voor de buurt en van de buurt!

Wil je graag een van onze boodschappentassen ontvangen of wil je een boodschappentas doneren? Kom dan op zaterdag tussen 13.15 en 14.15 uur naar X-preszo Ministries aan de Cornelis Danckertsstraat 36 te Rotterdam. Een team van vrijwilligers zal je graag ontvangen en voorzien van de benodigde producten om te voorzien in je levensonderhoud.